Fawkes Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 zdarec, hraju tuhle super hru, ale zasek sem se skoro hned na začatku :D ja vim sem n00b, ale fakt by mě zajimalo jestli mi to jenom nejde, nebo je v tom nakej trik. Nemůžu vyskočit viz. obr. 09-11-08_1956.jpg Edit: a jo dělam to přes ty "trapoliny" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LTRaven Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Na pravo jak je ta nejvyšší zeď tak po ní se musíš vyškrábat až nahoru a pak udělat dlouhej skok doleva (měl bys proleťet tím puntíkem) a je to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Listopad 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 ok dik... to sem taky zkoušel ale neslo to... tak aspon vim jak a budu zkoušet dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 bud tak a nebo když v ten správný moment das X tak ti tam vyskočí i z te trampoliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Listopad 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 jj diky... už sem to udělal... tady podle kolegy. S tou trampoškou mi to právě vůbec nešlo i když sem zkoušel X v hodne chvílích :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Osobne, dalo mi to 10 pokusu, ale nejlepsi z trampoliny hned na pravou svislou stenu a ní od n se rychle odrazit a dat dlouhej skok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.