RE75PECT Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Chci si koupit XboX360 a chtěl sem se zeptat ohledně televizorů zdalipak potřebuji 100HZ televizi nebo jestli bude stačit 50HZ děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deedee34 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Určitě ti bude stačit i stará TV s 50Hz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Camling Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 50Hz na dost her nestačí, lepší je aspoň 60. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 ehm ... samozdrejme, ze 50hz staci !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 jestli se nepletu tak některé hry vyžadují 60hz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 je docela zajímavé že taky záleží na hrách odkud jsou třeba tady v EU u hry SKATE stačí 50hz ale v US musíš mít 60hz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 dle me to sice vyžadují ale stačí na xku nastavit 60 Hz a jde to hrat i na 50 Hz telce, me to tak slo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 prene tak 60 Hz hry jdou hrat i na 50 Hz telce.... no ja jsem mel ku prikaldu problem ze mi 100Hz televize nechtela zobrazit hru na 60 Hz po nastaveni mi to prekocilo pouze na ruzne barevna pozadi televize a nic to nezobrazovalo ..no vyresil jsem to novou televizi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 10, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Ja mam 100hz a vsechno me fakalo bezproblemu jak pod 50 hz tak pod 60 hz . Pokud ti tv nepodporuje 60 hz tak hry ktere to vyzaduji ti pobezi cernobile , nebo nejak jinak divne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzkaty Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Ja kdyz jsem XBOX pripojoval pres TV kartu, tak tam nektere hry nesly, protoze to umelo jen 50Hz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZEndy Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Pojede ti to uplně normálně i na staré 50Hz tv. Doma jsem to zkoušel a jde to v pohodě, jenom si to nastavis v Xboxu :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skwigle Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 ked sme pri tom,ako zistim kolko ma moje TV Hz? chcem o xboxe vediet co najviac do vianoc lebo vtedy bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Já měl se svojí starou TV problém ... Když sem na ni připojil Xko tak sem skoro nepřečet písmena v daschboardu , natož abych přečetl něco v menu ve hře , tak sem to radši připojil na monitor ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 11, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 ked sme pri tom,ako zistim kolko ma moje TV Hz?chcem o xboxe vediet co najviac do vianoc lebo vtedy bude V manualu k TV... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skwigle Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 hm,tak ten uz asi nema,nedalo by sa podla fotky neco zistit? :D ma to len pre scart viem fotka blba kvalita ale lepsie nemam :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Axon Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Na zadnej strane TV máš nálepku a tam nájdeš info o Hz. Ale podľa mňa má asi 50Hz ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzkaty Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Poznas to treba tak, ze kdyz je obraz bile pozadi, nebo neco svetleho a kouknes se mimo TV, aby ji videl periferne, tak bude blikat jak prase. U 100Hz to tak hrozne neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skwigle Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Na zadnej strane TV máš nálepku a tam nájdeš info o Hz.Ale podľa mňa má asi 50Hz ;) ty si jasnovidec,pozrel som sa a napisane 50Hz :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Nektere hry jako napr. Viva Pinata jsou urceny jen pro 60Hz obrazovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skwigle Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 neni nekde zoznam na tie 60MHz? pac si chcem kupit GTA 4 ci mi pojde :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 neni nekde zoznam na tie 60MHz? pac si chcem kupit GTA 4 ci mi pojde :D O tom nevim, ale na tech Pinatach je to napsane na obalu, na GTA nic neni, takze to asi bude jak na 60 tak i na 50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pooky Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 pojede mi gta4 na 50-60Hz teda newim co znamena ze je tam 50-60 no ale pojede mi to ??? nebo si taky poridim kabel na monitor to uz takovej spatnej obraz nebude co ? jenom budu muset poslouchat pres sluchatka no moje lcd nema repraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 pojede mi gta4 na 50-60Hz teda newim co znamena ze je tam 50-60 no ale pojede mi to ???nebo si taky poridim kabel na monitor to uz takovej spatnej obraz nebude co ? jenom budu muset poslouchat pres sluchatka no moje lcd nema repraky Na LCD je peknej obraz, mam to propojene pres DVI, jak je to pres klasiku VGA ti ale nepovim, ale na 19 je pry uz rozdil DVI a VGA poznat. Hold digital je digital. Jinak ja ten 50Hz by ti meli jit vsechny hry, jen jsem uvedl priklad, ze jsou i takove, ktere jsou delane na 60Hz. Ale takovych asi moc neni. Jinak nejaky mensi prehled je tady http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_games_compatible_with_Xbox_360 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RE75PECT
Chci si koupit XboX360 a chtěl sem se zeptat ohledně televizorů zdalipak potřebuji 100HZ televizi nebo jestli bude stačit 50HZ děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts