petersweter Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Caute, neporadi mi nekdo kde stahnout aktualizovany program XBOX.MEDIA.CENTER pro xbox(1)? Vzhledem k prakticnosti a schopnosti prehravat vsechny mozne formaty, jsem si puvodni xbox ponechal na sledovani filmu, hudby apod. Ted jsem ovsem u par filmu evidoval zadrhavani, nebo absenci zvuku - coz ma na svedomi urcite chybejici kodek... Jenze hledam, hledam a snad vse je jen na 360ku. Diky za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grosi Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 na xbox360 XBMC neexistuje tady si to najdi a stahni http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=87054 instalace do xboxu provedes pres ftp pristup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uunek Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Mozna spis nez x86 bude chtit XBOX hxxp://t3ch.yi.se/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.