Malik Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Čus chci se zeptat jaké sou zásadní výhody psp slim mimo váhy, rozměrů atd.. na tom mi až tak nezáleží.Uvažoval jsem totiž že si koupim fatko je tam jistota že pude flashnout a je levný na netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 TV vystup, lepsi displej... Kdybys hledal, urcite to tu nakdes. lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Rozdíl v RAM paměti FAT 32 mb SLIM 64 mb ale ve hře to nepoznáš. Spíš na SLIMku jdou spustit aplikace jako Skype atd. pro cfw na něm fungují PSPstates ale FAT má zas kernel 1.50. Řekl bych že SLIM má i o něco jasnější display.V neposlední řadě TV výstup Bejt tebou bych si koupil starší SLIMko se starší deskou, aby šlo flashnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Malik
Čus chci se zeptat jaké sou zásadní výhody psp slim mimo váhy, rozměrů atd.. na tom mi až tak nezáleží.Uvažoval jsem totiž že si koupim fatko je tam jistota že pude flashnout a je levný na netu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts