3FF3CT Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Hele poradíte mi prosím jak se má stahovat pres FlashGet z czshare?? Vzdy mi to stahne jen 8 kb.Jsem zoufaly. Jo přesunete to plís do Otázek a odpovědí?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 uz je to taady ale poradim ti.. normalne to co chces stahnout tak otevri dej profi download dej nick zj a az to budes mit v tom download listu tak dej pravej na mysi a dej ulozit odkaz myslim a pak ve flashgetu ctrl + v a jede to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Listopad 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 jojo dik uz to jede a to to musim davat po jednom?? btw lock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 ne nemusíš mužeš jich tam nahazet vic myslim...btw ale taky me to neslo...kdyz sem jich tam dal vic tak me je to stahovalo najednou a kdyz jsem to stopl tak po dostaženi prvniho tak druhy se nestahoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Jde to (teda aspoň v IDM, ale mělo by to bejt podobný) tak, že linky nahážeš po přihlášení na té své profilové stránce do textového graberu. Pak ti to ukáže linky a ty jen zkopčíš hromadně do flashgetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 přes textovej graber kterej je přímo u nich v profi ... pak jenom stačí předělaný linky dát do nějakýho download manageru LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
3FF3CT
Hele poradíte mi prosím jak se má stahovat pres FlashGet z czshare?? Vzdy mi to stahne jen 8 kb.Jsem zoufaly.
Jo přesunete to plís do Otázek a odpovědí??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts