audiTTTTT Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 zdarec chlapiska _ nechal jsem si flashnout PSPSLim potom jsem si stahl s netu instal na Custom Firmware 5.00 M33 - 3.Něco v konzoli probehlo pač v systému už mám verson 5.00 ale už tam není M33.Co stím ?Takže tam nahraji hru a ona nikde na memory pleas pleas za speed radu:ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 †mefistos† Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 asi sis nestahl 5.00 M33... pokud ti to neukazuje 5.00 M33 neni jiny reseni nez znova flash... EDIT: mas spatny nazev topicu... ja za podobnej dostal BODY!!!!!(nenapadne upozornbeni na mody) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 no a oběvý se ti něco když zmáčkneš tlačítko "SELECT" dej sem odkaz kdy jsi stahl ten CF 5.00m33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 njn dal jsis tam Oreginalni Firmware na kterem nejdou ISO hry tak ze musis si ho znova nechat flashnout... EDIT: Sorry jsem moc pomalej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Smula, kdyz je nekdo amater, neumi cist a v hlave ma piliny.. Muzes si ho nechat flashnout znova ;) Ale pro tebe mozna bude jednoduzsi kupovat origa, tam nic takoveho "tezkeho" nemusis resit.. Kazdopadne lock + karta za spatny nazev threadu, precti si pravidla fora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
audiTTTTT
zdarec chlapiska _ nechal jsem si flashnout PSPSLim potom jsem si stahl s netu instal na Custom Firmware 5.00 M33 - 3.Něco v konzoli probehlo pač v systému už mám verson 5.00 ale už tam není M33.Co stím ?Takže tam nahraji hru a ona nikde na memory
pleas pleas za speed radu:ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts