CZEndy Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Zdravim - mam takovy mensi problem v master league. Hraju druhou sezonu za AC Milan - podarilo se mi postoupit a chtel jsem si nakoupit par hracu, ale nikdy se mi to nepodarilo. Prosim poradite mi nekdo kde delam chybu? Na kolik let je nejlepsi uzavirat kontrakt atd? Díky moc za kazdou radu :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Pravděpodobně záleží taky na nastavení obtížnosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZEndy Odesláno Listopad 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Jo, obtížnost mám myslím tu nejlehčí :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentium4 Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 čau ,našel jsem ke stažení Pro Evolution Soccer 2009 Bundesliga Edition, nevíte co je na tom lepší kromě té bundesligy? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.