Zetlpg Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Koupil jsem na cestách wii ver.3.3J. Mám dotaz jak předělat wii na 3.3E.Jelikož mi wii jde jenom v japonštině a nejde změnit jazyk.PLEAS HELP.Díííík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Tak tady bude kazda rada draha... obavam se ale ze prejit nepujde... a nedivil bych se kdyby mely i jine streva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Zkus se mrknout na nějakej topic na wiihacks.com ;-)(sorry za jiný forum, ale tady nejsou lidi, kteří by mu asi mohli poradit ;-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Musíš použiť fw downgrader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.