Anatolian Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Zdravim..Je nejaka jina mznost dostat do NDS mp3ky aby hraly nez s pouzitim toho nejakyho mp3playeru??Nejaky figl,program nebo tak neco??Podle me jsou to vyhozene penize..Poradte pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Pokud máš flash kartu, tak pomocí moonshellu. Pokud nemáš, tak jiná možnost není. Ale NDSi to už umí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Dostaneš k tomu M3DS Simply, která má v základu ve FW moonshel a ten MP3 umí. BTW Už ti to přišlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anatolian Odesláno Listopad 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Dostaneš k tomu M3DS Simply, která má v základu ve FW moonshel a ten MP3 umí. BTW Už ti to přišlo? Nene,snad uz zitra..Dneska jsem tu po baraku nahanel postacku a ve finale mi rekla,ze zadny baliky dneska nemela:DCekam jeste asi dva dalsi baliky,tak jsem byl nasranej.. Takze staci jen pripojit sluchatka a poslouchas??Nechapu,proc to neudelali stejne jednodusse jako u PSP:/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Anatolian
Zdravim..Je nejaka jina mznost dostat do NDS mp3ky aby hraly nez s pouzitim toho nejakyho mp3playeru??Nejaky figl,program nebo tak neco??Podle me jsou to vyhozene penize..Poradte pls
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts