Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

převod mkv na cokoliv...problém

ganyb

Otázka

možná to tu někde je,ale už jsem hledal.Chlapi , zkoušel jsem hromadu programů co převádí mkv do mp4,ts,vob a vždycky když to převedu,tak je zvuk tak 5 sekund napřed...nevím si už rady! Jedná se o mkv v rozlišení 720p-1080p

Používal jsem programy jako třeba ,,mkv2vob , GOTsent, TSmuxer

Kdo ví,ať prosím poradí:cry:

marek_2080: presunuto z PS3 Pokec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
zkus ten zvuk přes mkvextract vyextrahovat , potom ho převed podle tohoto návodu (odkaz posílam přes pm jelikož je to forum) a nakonce spoj přes mkvmerge

mam ten samy problem s posunutym zvukem,,,kdyz prevadim s eng zvukem je to vzdy ok,ale kdyz s cestinou je to posunuty...zajimavy je ze kdyz ma film vice nez 4gb tak je posunuta jen ta 1 cast...ta 2 je vzdy ok...mohl bys mi ten odkaz poslat taky prosim?...diky

Odkaz ke komentáři

• 0
zkus ten zvuk přes mkvextract vyextrahovat , potom ho převed podle tohoto návodu (odkaz posílam přes pm jelikož je to forum) a nakonce spoj přes mkvmerge

díky za radu,škoda že neexistuje jednodušší způsob...třeba jo:)....ale určitě to zkusím a pak pisnu jak jsem dopadl

Odkaz ke komentáři

• 0

zkus xvid4psp tady (ano ten co je v navodech na videa na psp (mozna ze i PS3)

jsou tam profily i na ps3 a dalsi encody.

+ si nainstaluj nejnovejsi codecy

bud K-Lite nebo CCCP.

zatim mi zvladl vsechno i mkv (hafo anime) dokonce tusim i jedno 720p proslo (vic jsem zatim nejak nemel potrebu delat jelikzo je koukam spis na pc :D)

nemuzu zarucit 100% uspech ale ja s tim programem mel problemy jen malo.

jinak doporucuju verzi 4.1.1.5. nedavnou jsem zkousel novejsi verzi a nejak mi to prislo min prehledne a hur se nastavovalo audio a titulky (resp ty integrovane jsem neobjevil vubec tak jsem instalnul zpet starou verzi)

Odkaz ke komentáři

• 0
tím se ale kvalita zhorší... taky je potřeba mít výkonější pc , protože jednou jsem to tak zkoušel a to film se potom sekal...

kvalita se ti vzdy potencionalne zhorsi kazdym ripem/encodem. jak moc zalezi na tom jak dobre to nastavis.

on primo chce mkv 720p-1080p takze uz na prehrani uplnou sunku mit nemuze. kdyz poc neni shopny prehrat ani puvodni encode bez problemu tak jeho dalsi prevadeni samozrejme nejspis nedopadne dobre.

Odkaz ke komentáři

• 0

takže,zkoušel jsem to a problém je v tom,že ten mkvmerge umi přilepit zvuk jen na mkv soubor a to je špaténka.Abych to mohl přehrát v PS3,musím udělat převod mkv na mp4,vob nebo ts.Takže zvuk jsem vytáhl přes mkvextract a ted spíš hledám prg který mi zvuk přilepí na výše uvedené formáty a nejsem schopen nic najít.:cry:

tak už jsem na to přišel pánové..masakr! Z mkv souboru,vytáhnout audio stopu programem mkvextract,tu audio stopu jsem v prg. BeSweetv převedl na framerate 23976 z 25000,pak jsem mkv s opraveným audiem slepil prg. mkvmerge a potom převedl na formát přehratelný v PS3 programem tsMuxer.

Kaštane..díky...sice trochu psycho,ale sám bych na to nepřišel

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu