perrek Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 prosim vas mohl byste mi nekdo poradit jak mam v irshell spustit ISO hru?mam irshell na cfw 5.00 m33 a kdyz dam spustit ISO tak mi to da na vyber normal(spusti se mi UMD) a devhook(the game could not be started) pomuzete mi nekdo????prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 buk0 Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 mas nainstlovany patch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Listopad 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 mas nainstlovany patch? hej to nemam...jak na to????porad mi prosimte.... uz to mam vyreseny tak prosim LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
perrek
prosim vas mohl byste mi nekdo poradit jak mam v irshell spustit ISO hru?mam irshell na cfw 5.00 m33 a kdyz dam spustit ISO tak mi to da na vyber normal(spusti se mi UMD) a devhook(the game could not be started) pomuzete mi nekdo????prosim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts