Brumiik Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Ahoj, jsem vicemene novy ve svete PSP. Pred par dny jsem si koupil PSP Fat (nejspis) ktere by mi melo dojit ve ctvrtek. Jedna se o repasovanou US verzi. Zajimalo by me jestli necemu vadi ze je to verze US. Predem dekuji za odpovedi :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gig56 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 nevadí akorát si kup nabíječku na psp tedy ten druhej konec co vede do zásuvky(u nás 220V/v americe 110V) jinak kámoš má verzi EU a ta nabíječka nemá 2 části ta americká se dá rozdělit právě na ty 2 normál k PSP a do zásuvky.. BTW:to na obrázku je taky US verze 2001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Brumiik
Ahoj, jsem vicemene novy ve svete PSP. Pred par dny jsem si koupil PSP Fat (nejspis) ktere by mi melo dojit ve ctvrtek. Jedna se o repasovanou US verzi. Zajimalo by me jestli necemu vadi ze je to verze US. Predem dekuji za odpovedi :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts