efjay Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Lidi vypaloval sem si Mirrors Edge a při vypalování v IMG Burnu mi to hodilo chybu že to nenašlo cestu k vypalování asi v půlce:-( co st iM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 vyhod DVD skus znova třeba v jiným programu clonedCD to máš jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 efjay Odesláno Listopad 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 co když nepude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 tak příjdeš o další dvd EDIT: a máš dobrej DVD soubor protože jestli ti to napsalo chybu tak to podle mě je to že to nevědělo kdy začít vypalovat na druhou vrstvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 pak se ti muže stát že máš rozbitou dvd mechaniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzkaty Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 A vypalovals primo souvor*.dvd ? Protoze vcera jsem to take v ImgBurn vypaloval a problem nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 efjay Odesláno Listopad 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 jak poznam jestli mam dobrej soubor .dvd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 nevim to ted presne ale otevres ho a melo by tam bejt layerbreak=197834 (ty cisla sem si ted vymyslel ale nejak takhle asi) a pod tim je - nazev hry.iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 efjay Odesláno Listopad 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 a když to tam je tak je to ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Mělo by bejt...mě napadá jestli není ISO poškozené myslim že se dá v XDVDMulletter ; zkus tam načíst to ISO a jestli ti to načte v pohodě tak už fakt nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
efjay
Lidi vypaloval sem si Mirrors Edge a při vypalování v IMG Burnu mi to hodilo chybu že to nenašlo cestu k vypalování asi v půlce:-( co st iM?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts