SEMRY Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 Nejde nám s kámošem MP na 333mhz. Začne blikat join a host game a už se nehnu. To si vážně na 333mhz nezahrajem? Na 222 to jede nekdy dost neprijemne cukane a taky to neustale loaduje z karty. Mám iso. Edit: Delolo mi to i u LCS :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 Taky mě plno her na 333 MHz nejde přes wifi. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 WiFi ti nepojde na 333MHz na žiadnej hre... a môže sa ti dokonca aj poškodiť PSPčko resp. WiFi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Leden 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 Hmm proč tomu tak je? Jak se může poškodit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 WiFi ti nepojde na 333MHz na žiadnej hre... a môže sa ti dokonca aj poškodiť PSPčko resp. WiFi... Jak se může poškodit, když to ani nejde spustit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SEMRY
Nejde nám s kámošem MP na 333mhz. Začne blikat join a host game a už se nehnu. To si vážně na 333mhz nezahrajem? Na 222 to jede nekdy dost neprijemne cukane a taky to neustale loaduje z karty. Mám iso.
Edit: Delolo mi to i u LCS :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts