Voltaren Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Ahoj,nevím zda to sem mohu dát ale co,zkusím to. Mam takový dotaz,chtěl bych zkomprimovat hru cca 8,5Gb na nějakých 4,5Gb pomocí winraru. Tak se ptám zda by mi nemohl někdo poradit jak nastavit kompresy abych dosáhl tohoto výsledku??? Děkuji všem za případné rady. PS:Omlouvám se pokud to sem nepatří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Myslím že to nejde až na 4,5GB ale pomocí archvivu 7-zip se o to můžeš pokusit... (.7z) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Voltaren Odesláno Listopad 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 No ono to právě jde to vím na 100% a proto se ptám zda někdo neví ja nastavit tu kompresi.Jinak potřebuji to we winraru :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Ahoj,nevím zda to sem mohu dát ale co,zkusím to.Mam takový dotaz,chtěl bych zkomprimovat hru cca 8,5Gb na nějakých 4,5Gb pomocí winraru. Tak se ptám zda by mi nemohl někdo poradit jak nastavit kompresy abych dosáhl tohoto výsledku??? Děkuji všem za případné rady. PS:Omlouvám se pokud to sem nepatří Hele co se týče komprese, tak není hra jako hra. Pokud hra má své datové soubory už zkomprimované, tak i kdybys to přes winrar či 7zip zabalil na nejlepší kompresi, tak ti stejně ušetří velikost minimálně. Nemůžeš si nastavit kolik potřebuješ, to nelze. Příklad, měl jsem hru co mi z 200MB po rozbalení udělala 4.3 GB a taky jsem měl hru, která ti udělá z 6.8 GB pouhých 7.2 GB po rozbalení. Tak to vyzkoušej v tom raru, označ soubory, klikni pravým na přidat archív a dej komprese nejlepší. A nebo to s winrarem rozděl na 2 party, tak aby jeden měl 4.5GB a druhý zbytek, pokud se ti teda jedná o přenos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Voltaren
Ahoj,nevím zda to sem mohu dát ale co,zkusím to.
Mam takový dotaz,chtěl bych zkomprimovat hru cca 8,5Gb na nějakých 4,5Gb pomocí winraru.
Tak se ptám zda by mi nemohl někdo poradit jak nastavit kompresy abych dosáhl tohoto výsledku???
Děkuji všem za případné rady.
PS:Omlouvám se pokud to sem nepatří
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts