dexter Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Při registraci karty na PS store mi píše toto: The credit card information cannot be updated. Check your PLAYSTATION®Network account information, and then contact technical support for assistance. Nejprv jsem zadával kartu a psalo mi to že něco není v pořádku a nakonec mi vyskočilo tohle. Kartu mám Mastercard od Ge a je přím k placení na netu. Poradíte někdo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 zkousel jsi to HODNĚKRÁT během nejakyho casu takze budes muset vydrzet nejakou dobu abys to moh zadat znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dexter Odesláno Listopad 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Teď to hází Hlášku že jsem vyplnil něco špatně. Dělám to Takhle: card type: Mastercard cardholders name: Jakub Svihlik card number xxxxxxxxxxxxxxxx expires on 11/2010 card securiry code: xxx next page: street address 1: Svedska XXXX street address 2: (nic) street address 3: (nic) City: Kladno State/province: (nic) Postal code: 27201 Tak co mám špatně ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 zkus dat JAKUB SVIHLIK jako vsecko velky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dexter Odesláno Listopad 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 zkus dat JAKUB SVIHLIK jako vsecko velky Ok zkusím to ale až zítra už to zase píše tu chybu. Díky ti za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 jj, s tema kartama na PS STORE je problem, meli by tadyv EU zavýst ty jednorázový...sice je na sony-playstation.cz jeden typek nabizi ale za dvojnasobnou cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 mam stejne problemy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dexter Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Napsal jsem to jméno a ulici VELKÝM a je to v pohodě Díky Luk3z^ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dexter
Při registraci karty na PS store mi píše toto:
The credit card information cannot be updated.
Check your PLAYSTATION®Network account information, and then contact technical support for assistance.
Nejprv jsem zadával kartu a psalo mi to že něco není v pořádku a nakonec mi vyskočilo tohle. Kartu mám Mastercard od Ge a je přím k placení na netu.
Poradíte někdo??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts