caesar Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 zakladam tento topic pro hrace "star ocean-First Departure" , aby ste tu mohli pokecat a taaak...proste vymena nazoru mezi hraci...snad se tu najde nekdo kdo to hraje...ENJOY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 jasne hram to, ale som este len na zaciatku akurat som vymlatil tych piratov v tej jaskyni.. perfektna hra a hlavne to ma real-time boje, to je naozaj velke + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Listopad 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 hey a kde sou ti pirati v te jeskyni?ja tam nasel enom toho jednoho a nemam praru co dal:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 je tam jeden mini boss a za nim hlavny boss, Velkhent Chief. ak nevies ako dalej pozri si faq na gamefaqs.com je to tam celkom podrobne napisane ako mas behat ale myslim ze to nie je take tazke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 už abych měl psp , už si tuhle pařbičku fakt chci zahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WarCharlie Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Tak já to taky hraju.... Zatím asi nejlepší RPG co jsem našel na PSP. Fakt mě to chytlo. Připomíná mi to starej dobrej Ragnarok :D. Já sem už byl na jakési té vesmírné lodi, pak v jakémsi městečku, na pirátech a teď jsem se všema třema maníkama promlátil ARENU v nějakém městečku a maj všici nějakej 20. lvl takže celkm sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 ja uz mam LVL 112 a u ostatnich 3 pres 100...hra je fekt navikovaa..me to zas pripomina stylem treba ff7,8...uz sem u konce tak jen tak skiluju...je zde spousta postava nektere ani neziskate a nektere naopak jo...od toho se odehrava pribeh,nektere sceny vubec nemusite ve hre videt...uz se tesim na dvojku-.-- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 mam dotaazek...su u te Areny...musim ju vyhrat celou?!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radeonx800 Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 no tak tu arenu sem si parkrat dal a pak sem hrozne dotal asi rank d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar38tin Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 ja bych potřebovlal poradit mam najít nejaky eye of truth v purgatorium a vubec nevim kde tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 ARENA...celou ju delat nemusis ale dostavas tam dost skillu a ruznych predmetu a navic tam muzes ziskat dalsi postavu PURGATORIUM...to je znusna vec od autoru :D kdyz stojis naproti tomu chramu na velky mape tak se vydej dopraca podel skaly a asi za druhym cipem je tajnej vchod ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar38tin Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 už jsem to našel, bez pomoci bych se tu pěkně motal, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 taky sem tuhle hru zacal hrat a taky me docela chytla akorat by se hodil prehled nakych skillu co se tam daj rozlozit vubec nvm co kterej znamena protoze moje anglictina je na amaterske urovni.Narazil sem na ucitele skillu v te druhe vesnicce po tom co se vratite z vesmirne lodi myslim ze uci Knowledge combat a dalsi 2.Fakt nevim k cemu sou a jak se pouzivaj....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seph Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Hra mě jako zarytýho RPGčkaře samozřejmě chytla.. Už jenom že je to od Square-Enixu ^^ Jenom jsem se teď prosekal Arénou hned na Rank A.. všici na zhruba 30lvl.. a když vlezu do města, kde potkám Phiu (tu holku v červenym) a mám potom vybrat co bude dělat Cyuss, tak se mi to sekne :/ už stahuju jinou verzi, tak to snad pofrčí (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedBoss Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Mam takoví dotaz, už jsem se dostal až na ten první ostrov a projíždim tam tu hradní pokladnici, isce mě tam pořád kullujou, ale to mi ale starosti nedělá, docela mi vadí, že mi zničeho nic ubývají prachy (fol) o 20 za každou vteřinu a to ať jsem ve městě nebo mimo město nebo i když projíždim jen tak menu s postavami nebo skillama. Nevíte čím to může být? Postavy mam mezi 35-44 levelem, aktivní skoro u všech tréning, seper specialitu na snížení cen v obchodě, skauting na vyhýbání nepřátelum, zvýšení SP po zýskání lvl a to je asi tak všechno. Složení aktivní party Já (Roddick), Cyuss, Mavelle a Millie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Zkus si pořadně pročíst skilly. Možná nějaky z nich má za nějáky bonus takový učínek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedBoss Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Zkus si pořadně pročíst skilly. Možná nějaky z nich má za nějáky bonus takový učínek právě že jsem to pročítal a nikde nic... ale divné je, že když jsem si vydělal kopírováním a prodáváním věcí něco okolo 1,5KK tak mi ty peníze přestali ubývat... je to zvláštní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Asi nějaky bug ve hře:) Je to fajn hra akorat mi přišla celkem kratká. Snad delku hraní napravý dvojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.