Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Star Ocean

caesar

Recommended Posts

Tak já to taky hraju.... Zatím asi nejlepší RPG co jsem našel na PSP. Fakt mě to chytlo. Připomíná mi to starej dobrej Ragnarok :D. Já sem už byl na jakési té vesmírné lodi, pak v jakémsi městečku, na pirátech a teď jsem se všema třema maníkama promlátil ARENU v nějakém městečku a maj všici nějakej 20. lvl takže celkm sranda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja uz mam LVL 112 a u ostatnich 3 pres 100...hra je fekt navikovaa..me to zas pripomina stylem treba ff7,8...uz sem u konce tak jen tak skiluju...je zde spousta postava nektere ani neziskate a nektere naopak jo...od toho se odehrava pribeh,nektere sceny vubec nemusite ve hre videt...uz se tesim na dvojku-.--

Odkaz ke komentáři

ARENA...celou ju delat nemusis ale dostavas tam dost skillu a ruznych predmetu a navic tam muzes ziskat dalsi postavu

PURGATORIUM...to je znusna vec od autoru :D kdyz stojis naproti tomu chramu na velky mape tak se vydej dopraca podel skaly a asi za druhym cipem je tajnej vchod ;)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

taky sem tuhle hru zacal hrat a taky me docela chytla akorat by se hodil prehled nakych skillu co se tam daj rozlozit vubec nvm co kterej znamena protoze moje anglictina je na amaterske urovni.Narazil sem na ucitele skillu v te druhe vesnicce po tom co se vratite z vesmirne lodi myslim ze uci Knowledge combat a dalsi 2.Fakt nevim k cemu sou a jak se pouzivaj....:bash:

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Hra mě jako zarytýho RPGčkaře samozřejmě chytla.. Už jenom že je to od Square-Enixu ^^

Jenom jsem se teď prosekal Arénou hned na Rank A.. všici na zhruba 30lvl.. a když vlezu do města, kde potkám Phiu (tu holku v červenym) a mám potom vybrat co bude dělat Cyuss, tak se mi to sekne :/

už stahuju jinou verzi, tak to snad pofrčí (:

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Mam takoví dotaz, už jsem se dostal až na ten první ostrov a projíždim tam tu hradní pokladnici, isce mě tam pořád kullujou, ale to mi ale starosti nedělá, docela mi vadí, že mi zničeho nic ubývají prachy (fol) o 20 za každou vteřinu a to ať jsem ve městě nebo mimo město nebo i když projíždim jen tak menu s postavami nebo skillama. Nevíte čím to může být? Postavy mam mezi 35-44 levelem, aktivní skoro u všech tréning, seper specialitu na snížení cen v obchodě, skauting na vyhýbání nepřátelum, zvýšení SP po zýskání lvl a to je asi tak všechno. Složení aktivní party Já (Roddick), Cyuss, Mavelle a Millie.

Odkaz ke komentáři

Zkus si pořadně pročíst skilly. Možná nějaky z nich má za nějáky bonus takový učínek

právě že jsem to pročítal a nikde nic... ale divné je, že když jsem si vydělal kopírováním a prodáváním věcí něco okolo 1,5KK tak mi ty peníze přestali ubývat... je to zvláštní

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu