coolina Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Prosim vas lidi potřebuju poradit nejdou mi isntalovat hry z CD ani programyy vždy nakej error asi naky ovladač na to potřebuju ale jaky?? mužete mě poradit ? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Chtelo by to vice informaci, s tim ze ti nejde istalace a pise ti to hlasku ti nikdo neporadi tak napis jakou hlasku ti to hazi pri istalaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coolina Odesláno Listopad 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 např ted zkusim instalovat driver detective a píše to jak i u jinych : Error: -1603 fatal error during isntalation consult windows isntaler help (msi.chm) or MSDN for more information Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Mas nejspise nejak poskozen Windows Installer potrebny pro instalaci aplikaci. http://www.google.cz/search?q=windows+error+1603&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a ^^ Pripadne rovnou reinstalace Windows, to je nejjednodussi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coolina Odesláno Listopad 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 j to ybch nejradči jenže sem se už s tebou bavil že nemam ty ovladače :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 souhlasim nejednodu si je reistalovat windows,jaky drivery konkretne schanis, treba bys se dali jeste stahnout z netu a pak je reistal windousu otazkou 30min :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 no jesi pepca nema taky stazeny wokna ... když nema drivery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
coolina
Prosim vas lidi potřebuju poradit nejdou mi isntalovat hry z CD ani programyy vždy nakej error asi naky ovladač na to potřebuju ale jaky?? mužete mě poradit ? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts