Stackal Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Ahoj lidi podle mě mi to nenajde ty písničky co mám uložené. Protoze kdyz dam nota ctverecek tak to ukaze nejaky nesmysly ale je videt ze to aspon trochu jde nevite co s tim pls ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 zkousel jsi nota+stara a pak nota+sipka do prava? protoze nota+ctverecek to zobrazi jen inf o prehravane skladbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 nevim jestli sis nestahl ten plugin z psp.novinky.org, protoze tam je 0.55b a ten dela problemy. pokud chces fukcni plugin, tak se podivej do mojeho podpisu na PROGRAMY A PLUGINY a tam si najdi music.prx. Jede i na 5.00M33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stackal Odesláno Listopad 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 nevim jestli sis nestahl ten plugin z psp.novinky.org, protoze tam je 0.55b a ten dela problemy.pokud chces fukcni plugin, tak se podivej do mojeho podpisu na PROGRAMY A PLUGINY a tam si najdi music.prx. Jede i na 5.00M33 Uzasne!!! Uz to jde !!! Diky moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Stackal
Ahoj lidi podle mě mi to nenajde ty písničky co mám uložené. Protoze kdyz dam nota ctverecek tak to ukaze nejaky nesmysly ale je videt ze to aspon trochu jde nevite co s tim pls ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts