W@rn!ng Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Čaw, chtěl bych si koupit new lejsr. protože mi nejspíš odchází. Mam PS2 Slim SCPH-75004 a vím že je několik verzí lejsrů. Můžete mi říct jakou verzi potřebuji já a kde ho levně On-Line koupím?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 15, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 To zjistis kdyz ten puvodni vymontujes a mrknes zespodu na ciselne oznaceni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Ok, ale abych to nekoupil blbě... Sekají se mi pálený hry který jsou vypálený rychlostí 4x tak právě chci ten novej lejsr, ale nevím jestli stačí jenom ten nebo celou mechaniku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 15, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Me se sekaly z duvodu prehrivani , shodou okolnosti sem mel stejny model jako ty , vyresil to pridavnej vetracek do USB... Edit : kupoval sem ho tady http://hypershop.cz/playstation-2-nahradni-dily-ps2/ventilator-ps2-slim-cool-fan-pridavny-playstation2.htm Sice trochu huci , ale problem byl vyresen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 No ale mě se to seká hned na zaćátku i ty videa před hrou, takže se nemůže začít zahřívat asi po minutě:):blink: Ted jsem sundal horní kryt a všiml jsem si že ta čočka lejsru má takový škrábanečky. Má to tak bejt nebo je to špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 15, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 No poskrabana by asi nemela byt :D Zkus ji vycistit treba vatovou tycinkou do usi , hlavne se ji nedotykej prstem nebo je po ni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 už jsi někdy viděl, že by vyrobili poškrábanou čočku? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 No rikám že jsou na ní takový čárky, tak asi vím kde už je chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 to už jsi s tím teda koupil nebo sis to podělal sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Koupil, ale nvm od ceho by to tam bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Jin ak ten lejsr musis koupit stejnou verzi nebo to je jedno? Ten co mam ja vyrabi 2 verze stejny vzhledove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.