corvik88 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Tak se s váma podelim o program na automaticke stahovani z file share webu od ruskeho tvurce Dimonius (http://www.dimonius.ru/). Podle me je to nejlepsi program tohoto typu uz jen to ze umi stahovat cca z 200+ webu tohoto typu hlavne czshare.cz, rapidshare.com, rapidshare.de, uloz.to nevyjimaje atd. atd. Spousta uzitecnych funkci jako planovac stahovani, automaticke vypnuti, webova administrace a vse je hlavne v cestine. http://rapidshare.de/files/40909241/usdownloader.zip.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schiz Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 mam dotaz jak to funguje dam tam odkaz ale nic se nedeje thx za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Několikrát to bude nabíhat (mě vyskakuje error okno, to odkliknu) a během chvilky už naskakují procenta) Prakticky tento program odstraňuje jen řadové omezení na webu -> nemusíš čekat několik hodin na další stažení ... Rychlosti jsou takové co mají neplatiči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 a co kdyz nemam PA treba na RS.com pujde mi z toho stahovat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Jestliže můžeš alespoň jeden soubor stáhnout jako neplatič, můžeš stahovat přes tento program neomezeně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave3991 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 hele hlavně to nezapomente aktualizovat čas od času vám třeba přrstane jit uloz.to tak si jednoduse aktualizujete a jedete dál mám tenhle program akorát bych řek že v lepšim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvik88 Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 jj chce to aktualizovat ale to dela vetsinou samo, a muzes si stahnout par pluginu i pro Premium accounty kdyz teda nakej mate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts