Gunslinger Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Muze mi prosim nekdo rict jestli lze nekde stahnout starsi software ove update ty ( 1.70 a dal do 2.50 ) ? :cry: Rad bych hral hry z ps2 uz na ps3 , Predem Dekuji za kazdou pripominku a radu !! :cheesygrin: marek_2080: upraven nazev topicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 http://alek.dark-alex.org/filez/ps3_fw/ Pokud ale nemas PS3 s podporou PS2 her, zadnej fw ti nepomuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dave3991 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 já slyšel že prej sony udělá podporu ps2 her pro PS3 softwarově... jak to tedy je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vlkovec Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 já slyšel že prej sony udělá podporu ps2 her pro PS3 softwarově... jak to tedy je ? jj tohle slibovali už na říjen tohoto roku, ale kde nic tu nic, takže kdo ví jestli něco vůbec bude:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gunslinger
Muze mi prosim nekdo rict jestli lze nekde stahnout starsi software ove update ty ( 1.70 a dal do 2.50 ) ? :cry:
Rad bych hral hry z ps2 uz na ps3 , Predem Dekuji za kazdou pripominku a radu !! :cheesygrin:
marek_2080: upraven nazev topicu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts