lukis Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 zdar all chci se zeptat jestli neznate nejakej skvelej dobrej rychlej psp video conventer....diky... kliknu vam na thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Xvid 4 PSP a nebo Clone Mobile DVD nebo jak to je ;) ale xvid je podle me hodne super :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukis Odesláno Listopad 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Xvid 4 PSP a nebo Clone Mobile DVD nebo jak to je ;) ale xvid je podle me hodne super :cheesygrin:ok dik vyskousim a uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Noxx Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 osobne doporucuji xvid4psp verzi 4.000 na konvertování seriálů mi prijde lepsi než 5.000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukis Odesláno Listopad 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 osobne doporucuji xvid4psp verzi 4.000 na konvertování seriálů mi prijde lepsi než 5.000aha ja mam 5.0.36 nebo jak to je ....a diky za odpovediu toho xvid4 psp potrebuji help.....uz semi to udelalo jak to ulozim?..dal jsem save a furt to pisw waiting Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 PSP Movie Creator je taky dobrej, používám ho furt a jede bez problémů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Ja taky pouzivam PSPMC podle me je nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukis Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 ok vyskousim a uvidim ....dik edit:zatim bezi bez problemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukis
zdar all chci se zeptat jestli neznate nejakej skvelej dobrej rychlej psp video conventer....diky... kliknu vam na thx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts