deedee34 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Zrovna dělám na úpravě xka a vzpoměl jsem si že někoho zajímaly teploty v xku. V xku budu mít teploměr tak přidávám pár údajů. Jinak senzor jsem umístil do mezery mezi chladič CPU a GPU. Tak tady jich pár máte: Xbox samotný (+/- 56°C) Xbox s připojeným Evercoolerem (+/- 51°C) Xbox s větráky přiloženými na chladičích (+/- 38°C) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 cus cus, jak si tam narval ty dalsi vetraky ?? premejslim ze bych to taky udelal :) ale vubec nwm jak je napajet takze bych ocenil nejaky potrobnejsi foto kdyby to slo :P thx :) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deedee34 Odesláno Listopad 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 No ty větráky jsem tam dal jen abych zjistil jak dobře to bude chladit. Ale udělat si to chci uplně jinak. Takhle velký větráky be se tam vůbec nevešly. Hlavně ten na GPU. A mechaniku chci nechat v xku. Dokončení plánuju někdy na příští týden. Pak se pochlubím (jestli bude s čím). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 cuus mohl by tu nekdo poslat ty fotte jak se vam to podarilo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.