conter Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Napadlo mě jen tak pro zajímavost udělat anketu o tom na jakou zemi máte zaregistrovaný účet na Live. Jestli na UK nebo US nebo jinou zemi... Potom taky sem napsat třeba zkušenosti ... Taky jestli třeba nemáte BAN :lol: EDIT: já jedu na UK xD EDIT2:Když už píšeš že si dostal BAN můžeš alespoň napsat za co...?:D;) třeba že si hrál hru před vydáním nebo něco jiného ...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 ja sem mel uk no a schytl sem ban ale novy ucet si dam taky uk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacir26 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 já mám taky ban, měl jsem taky UK a vypadá to takhle po testu připojení to u xbox live napíše FAILED a po stisknutí more info tohle: This account has bee banned for violations of the Terms use. ... ( dál už to neopisuji těch pár slov stačí) no a cody jsou: W:0000-000B X:0000-F001 Y-00A8-6820 Z-8015-190D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Já jsem taky na UK a dost se BANU bojím ,takže nehraju hry pred vydanim a po netu jen originalky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 já mám taky ban, měl jsem taky UK a vypadá to takhle po testu připojení to u xbox live napíše FAILED a po stisknutí more info tohle: This account has bee banned for violations of the Terms use. ... ( dál už to neopisuji těch pár slov stačí) no a cody jsou: W:0000-000B X:0000-F001 Y-00A8-6820 Z-8015-190D Úplně stejný příběh.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 tak zatim mam UK ucet a NXE takze 19 zjistim jestli mam BAN nebo ne =( nechce se mi kupovat novy xko chjo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.