Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s UMD mechanikou


OK320

Otázka

Ahoj,chci se na neco zeptat.

Mam PSP slim(5.01 official,strucne protoze mam 15 umd tak se mi zda trochu zbytecne flashovat).Nastaly ale problemy:psp mi nechce cist umd.Kdyz zapnu hru z XMB tak vetsinou najede ale i nekdy ne.Hra najede,a jsou tu problemy-neustale(asi kazdych 10-20 sec) se objevi typicka hlaska:Do you want to quit the game?(teda to co se normalne objevi po stisknuti tlacitka HOME).PSP jsem uz za tohle stejny reklamoval-dostal jsem nove a to jak jsem psal dela to same.Mate nekdo stejny problem?Vite nekdo pripadne co s tim?Mam jit reklamovat znovu?

Diky moc,

OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Je to divný že bys měl podruhé tu samou chybu ale zase si vem že 15UMDčkama vytěžuješ celkem mechaniku ... :D muzes zkusit updatovat FW ale to si myslim moc nepomuze...vidim to zas na opravu ...zrejme znovu HW vada .... :D (btw. i kdyz mas OFW a hrajes UMD je lepsi mit CFW...uz z duvodu lepsi podpory formátů....HB her a aplikací...ale tvoje vec:);))

ted me napadlo ocistit čočku mechaniky treba se ti tam zanáší prach jak furt otviras a davas tam zaprasene UMD... ale newim abys tim neco nezkazil ...:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak s nim netřes :) Kámoš měl podobnej problém myslim, tak UMD rozebral, otřel od prachu a slepil. ale to bych moc neradil. Zkus ty UMD v tinym PSP a jestli to nepuide ani tam je to UMDckama. Jestli to tam pude, tak je to tvym PSP

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu