L053r Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Cus už mě to přestalo bavit tak jsem sem napsal. Odsud jsem stáhnul hru v formátu 7z a vyextrahoval a kompresní poměr byl 50% takže zabalena měla 500mb a rozbalena 1000mb ale vždy když extrahuju já tak kompresní poměr je i na Ultra, Maximum, Nejlepší kompresy vždy 99% takže výsledek komprese bezvýznamný najde se nějaké racionální řešení proč tomu tak je...??:blink::roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 tohle ti dela u vsech tech formatu ? mozna je to formatem souboru ( iso ) a nebo to udelej treba 2x zazipovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 jestli ti de o to ze ty nemuzes zapakovat 1000mb soubor na 500mb tak se zkus mrknout na tyhle stranky , http://www.emag.cz/ktera-komprese-souboru-je-nejlepsi/ ... Treba ti to neco rekne, jaky program pouzit aby si mohl mit kompresni pomer 50% ...Tez musis pocitat s primou umerou cim vetsi komprese tim delsi cas :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Listopad 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Fenix to už jsem vyděl ale mě přidá že je to snad procesorem to není možný :D edit:// tak formáte ISO to také není..je to uplně to samé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts