pigi96 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Caw lidi potrebuju poradit stahnul jsem si ten CZshare manager beta 3.2 a kdyz uploaduju tak dojedu na 100% a nic v textovem dokumentu neni zadnej link a nic cekam jeste 15 min a ono furt nic plz poradte co s tim THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RWTF Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Podívej se na czshare.com a tvoje uploadované soubory.Ale je pravda že by se ti to mělo zobrazit (link) vtom programu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 neni tam nic a v tom TXT taky nic :'( vse sem udelal jak jsem mel i ID sem dal a nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 presne to sami , a este me v emailu prislo ze se nezdarilo :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Listopad 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 tak mi reknete jak to ze nekterym to jde a nekterym ne :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 hele me to v tom manageru taky tohle dela tak to normaklne uploaduju pres ten czshare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi96
Caw lidi potrebuju poradit stahnul jsem si ten CZshare manager beta 3.2 a kdyz uploaduju tak dojedu na 100% a nic v textovem dokumentu neni zadnej link a nic cekam jeste 15 min a ono furt nic plz poradte co s tim THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts