SEMRY Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 hrajete no někdo má to jen krásných 14mb :) A je to docela návykové, jsem asi ve třetím levelu, uvidím co dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapella Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 Jo je to dobry na psp už to mám dohrany ted to pařím na kompu! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 ja to hral jenom na mobilu...ale je to krute navykovy ale nekdy sem mel chut udelat s mobilem hod daleky :D ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Jo je to dobry na psp už to mám dohrany ted to pařím na kompu! :lol: Na PSP už to máš dohraný? To by mě zajímalo ,jak jsi přešel level 14.7? Jestli takhle nekecáš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 kecat nemusi moje segra to na psp projela taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 já už jsem za den udělal 7 těch STAGŮ (LOL) ... kolik jich dohromady je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 kecat nemusi moje segra to na psp projela takyVzkaz sestre, ze je dobra :lol: Taky zalezi na jakou obtiznost se hrajes :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 jj LUXOR rulez...Taky jsem zacinal na kompu ale jenom demo :-( .Pote prisla java hra :-) A tedka PSP...Je to neuveriotelne dobra hra :cool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 kecat nemusi moje segra to na psp projela takyVzkaz sestre, ze je dobra :lol: Taky zalezi na jakou obtiznost se hrajes :wink: Byla na tom prilepena denne jak jsem chodil na odpoledni. Nechal sem ji psp doma a ona valila. Jinak co se obtiznosti tyce tak ta se postupem hry zvysuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 za jak dlouho to projela?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 To nevim proste najednou mi rekla ze to ma ja si necheckuju jak kdy to hraje/hrala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 kecat nemusi moje segra to na psp projela takyVzkaz sestre, ze je dobra :lol: Taky zalezi na jakou obtiznost se hrajes :wink: Byla na tom prilepena denne jak jsem chodil na odpoledni. Nechal sem ji psp doma a ona valila. Jinak co se obtiznosti tyce tak ta se postupem hry zvysuje Obtiznost si vyberes na zacatku hry, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 kecat nemusi moje segra to na psp projela takyVzkaz sestre, ze je dobra :lol: Taky zalezi na jakou obtiznost se hrajes :wink: Byla na tom prilepena denne jak jsem chodil na odpoledni. Nechal sem ji psp doma a ona valila. Jinak co se obtiznosti tyce tak ta se postupem hry zvysuje Obtiznost si vyberes na zacatku hry, ne? Myslim ze ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 zasekl jsem se u jednoho kola a zaboha ho nemuzu udelat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 můžeš vybrat obtížnost ... na začátku hry...!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 A co takhle nějaký SAVE od 15 levelu? Jinak nevěřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 Keď ste už vytvorili tento topic tak ste sem už mohli dat aj tu hru :roll: .Pre tych co Luxor nemaju tak som vám ho uploadol :D. Velkosť: 39,5MB http://www.megaupload.com/?d=8QTZWACT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 Save bych sem hodil ale ted kdyz ho nemam? Bylo to hrane jeste na 2.71 a ted mam 3.03 b tam stare sejvy nejdou a nejvic me prave sralo ze luxor tak ho ted projizdim ja ale jestli chcete tak muzu to dat projet segre a pak sem hodim completed savegame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 To bych byl rád.Je mi jedno zda to budou SAVY k 1.50 nebo 3.03 atd.Navíc uděláš radost i mým přátelům v Mexiku atd.(hned bych ji ten SAVE poslal)Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 lidicky ten upload je asi špatný,protoze ked som to dal do psp tak to napisalo The game could not be started.Ale neviem preco ked som to stiahol z torrentu tak to malo 33MB a ked som to rozbalil tak to malo 855MB,je to nejake divneee :?: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 jj musim uznat ze luxor ja fakt navykovej.....este nejsem moc daleko ale chytlo me to vic nez treba nfs:ur.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 jj musim uznat ze luxor ja fakt navykovej.....este nejsem moc daleko ale chytlo me to vic nez treba nfs:ur.... Puyo pop fever je taky síla........... Ted jsem asi nekde u stage 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 Pokud nekdo zajem o luxora ma, at se do meho upload linku podiva, ono totiz verze 14 megova to je, a na 3.03 OE-B funguje. :D http://rapidshare.com/files/5632135/luxor_sup.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 lidicky ten upload je asi špatný,protoze ked som to dal do psp tak to napisalo The game could not be started.Ale neviem preco ked som to stiahol z torrentu tak to malo 33MB a ked som to rozbalil tak to malo 855MB,je to nejake divneee :?: :lol: Není to divné.Plný dump UMDčka má 860MB.Sám jsem si ho udělal z originálky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 lidicky ten upload je asi špatný,protoze ked som to dal do psp tak to napisalo The game could not be started.Ale neviem preco ked som to stiahol z torrentu tak to malo 33MB a ked som to rozbalil tak to malo 855MB,je to nejake divneee :?: :lol: Není to divné.Plný dump UMDčka má 860MB.Sám jsem si ho udělal z originálky. co na tom má 860mb? Je tam nějaký video nebo co? Já mám 16mb CSO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.