Guest mod_alesek Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 mohl by mi nekdo doporucit neakou externi baterii ktera by notes utahla neaky 4 hodiny? cenu bych si prestavoval od 2 az do 3 tisíc...doporucte a kdyztak poslete link primo z nekterych prodejen děkuji (: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dave3991 Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 čau já nevěděl že existuje nějaká externí baterie uved typ ntb protože by se dala sehnat silnější interní baterie například já mám v ntb 6 článkovou (original) a mužu si ji rozšířit až na 9 článkovou možná by šlo i víc ale věčí se nevyrabí pro muj typ ntb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest mod_alesek Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 budu si porizovat acer aspire one vim ze se da u nas koupit 6ti člankova a v zahraniči až 9viti ale z tohoto maleho notesu baterka nechutně přečuhuje...takze se priklanim k externi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest mod_alesek
mohl by mi nekdo doporucit neakou externi baterii ktera by notes utahla neaky 4 hodiny? cenu bych si prestavoval od 2 az do 3 tisíc...doporucte a kdyztak poslete link primo z nekterych prodejen děkuji (:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts