Cyrano22 Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Ahoj,nasel by se tu nekdo kdo ma XB 360 a je z Ústí nad Labem ??? Mam XB od minuleho tydne,nemam jeste flash a hru co jsem k nemu dostal (Gears Of War 2) jsem uz doparil :-) . Chtel bych se domluvit na nejake zapujcce hry :-) samozrejme za adekvatni protipujcku. Pripadne kdyby nekdo chtel odprodat nejakou origos XB gamesku,muzem se zkusit dohodnout... Bylo by to skvele jeste dnes ,tak mi kdyztak dejte vedet sms na mobil 732549535 a ja vam callnu z5... Diky moc Honza :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrolikCZ Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Cau jsem z TP. :-) Orig. mam jen par her a ty jsou uz nic moc, protoze jsem jel na flesh a par orig. her jsem prodal. Pokud máš zajem si pokecat o tom tak ICQ co tel.: 723866410 , 193725206 PS.: Dr.House is COOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.