Shane Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 Sem davejte sve poznatky co by mel obsahovat dalsi fw od Dark Alexe... sem na to docela zvedavy pac me skoro nic nenapada.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 Třeba tu možnost že můžeš přehazovat cd u ps1 her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 Podpora WiFi na 333MHz :) ten plugin mi nejak neide... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 a taky videa v divx.a ruzne pomucky jako nove formaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 s tim wifi plne souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 Podpora WiFi na 333MHz :) ten plugin mi nejak neide... :( Takove male OT :wink: upravis ten config ted nevim jak se ta hodnota jmenovala, neco s tim wifi 333mhz urcite vis.... Jakmile jsi ve hre tak uz to nejde prehodit na 333mhz, ale kdyz to prepnes jeste predtim nez vlezes v menu hry do multiplayeru (nez se aktivuje wifi) zustava takt na 333mhz (jen kdyz mas tu hodnotu na 1, kdyz ne tak te nepusti hra dal), dnes sme to zkouseli s kamosema na ssx a na burnoutu, pak se hra neseka i kdyz mas zaply mp3 ;) no, byl bych rad kdyby novy cf prines podporu custom gamebootu, nebo to nejaky sikovny hacker nejak rozlousknul, kgsws? :) jeste podporu stareho komprimovaneho formatu dax Jinak jsem uz temer spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Jediny co chci ja aby uz crackly FW 3.01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama-t Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 oe b je blbej nejlepsi je 3.03 oe a2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 oe b je blbej nejlepsi je 3.03 oe a2co je na něm blbýho?dit je to to samý ale vylepšený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Jediny co chci ja aby uz crackly FW 3.01 Mě by stačilo 2.82, snad to nebude tak dlouho trvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 já myslím, že by mohl konečně dodělat NOUMD pro všechny iso, cso, dál podporu pro třeba 7zip formát - to by se mi líbilo - ale pochybuju, že to tady DA bude číst ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 to nebude ale muzem mu napsat email :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Jediny co chci ja aby uz crackly FW 3.01 Mě by stačilo 2.82, snad to nebude tak dlouho trvat No a mě by stačilo kdyby to bylo na 2.81 :lol: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 DAXZISO To taktovanie je fajn ale treba to implementovat do XMB, recovery je tazkopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 to by nebylo spatny kdyby to bralo primo daxiso ale s moc hrama v tomto formatu sem se jeste nesetkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Design Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 No ja bych kazdopadne využil nejaky kalendař a poznamky.TO by se mi libilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 mozna ze je na to nejaka homebrew aplikace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Kalkulacku, moznost mit zaplou MP3 v menu, podpora dalsich video a music formatu...ted se ceka na sony, az vypusti dalsi FW a DA muze zas makat :lol: OT:No, je videt, ze debatujete z hladu, vsak se nebojte, zitra vyjde Pirates! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 tak urcite na sony se neceka a vyjde oe-c s necim novym nebo aspon opravou nejake chyby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Kalkulacku, moznost mit zaplou MP3 v menu, podpora dalsich video a music formatu...ted se ceka na sony, az vypusti dalsi FW a DA muze zas makat :lol: OT:No, je videt, ze debatujete z hladu, vsak se nebojte, zitra vyjde Pirates! s tim plne souhlasim...implementace kalkulacky,mp3 na pozadi a prima podpora avi,mpeg...pres hb je to zdlouhave a nebezi vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havry Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 no a co treba fungujici infra treb a s mobilem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Jak už bylo psáno na první stránce - podpora výměny CD u PSX her, to bych byl úplně spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 já sem spokojenej od dob wab version changeru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 no a co treba fungujici infra treb a s mobilem?jj to by se hodilo.me by se libil pop3klient (tedy mail) ukoly ,kalenar ,poznamky ,.... ale newim jestli je na to dost velka flash pam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 určo aby byl ovladac na TV uz rownou insltlej nepres nejaky programky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.