canava Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 cus mam problem mame 2psp a ja su tet na netu ale kamos se nemuze pripojit pise mu to comunication with server filed A DNS error ha occured a naky cisla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 to by mohlo byt tim ze jste nastavili pro obe psp stejnou IP takze se on nepripoji protoze na te IP jsi ty (tohle se mi stalo s psp a compem) .. zkus se podivat jak je mate nastavene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Listopad 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 no ale ikdyz ja jsem mel zrovna net vyplej a on se pripojoval tak taky to samy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 no a byla to verejna Wi-Fi nebo to bylo u tebe doma ?? protoze je mozne ze je bud zaply filtr na MEC a dresy a nebo je tam zarizeni co ma stejnou IP jako tvuj kamos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Listopad 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 nasli sme ji na ulici a treba mi sme byli pripojeni i kazdej na jinym signalu a mu to vzdycky neslo ale me to slo na obouch tak ja nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Tak to taky nevim ale tohle my tusim delalo fakt kdyz se na routr pripojovali dve stejne IP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Listopad 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 a jak nastavím jinou ip adresu na pspčku aby sme se tma mohli připojit oba ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ufo Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 cus mam problem mame 2psp a ja su tet na netu ale kamos se nemuze pripojit pise mu to comunication with server filed A DNS error ha occured a naky cisla mne to vypisuje tiez,ale ked som bol vo Francii,a byvali sme v hotely s wifi,tak tam som bol pripojeny v pohode,bez problemov.Anebo:...doma sme mali pujčeny notebook,tak s notebbokom som sa pripojil v byte v pohode ale s PSP uz mi vypisovalo tu spravu.A zatial skoro nikde inde som sa s PSP nepripojil okrem Francie.Inac mame na ulici wifinu zadara. Takze tiez by som potreboval poradit.Díííky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 to sami ja mam v nasi tride 3nechránění AP, ale ani na jedno se nemůžu připojit přitom signál mám 50%. Taky už jsem bezradný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Listopad 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 signal 50% je malo musi bejt prej apon 70% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
canava
cus mam problem mame 2psp a ja su tet na netu ale kamos se nemuze pripojit pise mu to comunication with server filed A DNS error ha occured a naky cisla
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts