moosi1 Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 Mám takovej problém mám psp fw 3.03 OE-B a když ho zapnu a potom pustím nějakou hru začnu ju chvilku hrát tak se psp sekne a vypne se nemohli byste mi někdo poradit co s tím :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 Mám takovej problém mám psp fw 3.03 OE-B a když ho zapnu a potom pustím nějakou hru začnu ju chvilku hrát tak se psp sekne a vypne se nemohli byste mi někdo poradit co s tím :?:zkousel jsi tech her vice nebo jen jednu? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moosi1 Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Mám takovej problém mám psp fw 3.03 OE-B a když ho zapnu a potom pustím nějakou hru začnu ju chvilku hrát tak se psp sekne a vypne se nemohli byste mi někdo poradit co s tím :?:zkousel jsi tech her vice nebo jen jednu? :)dělá mě to u všech her :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
moosi1
Mám takovej problém mám psp fw 3.03 OE-B a když ho zapnu a potom pustím nějakou hru začnu ju chvilku hrát tak se psp sekne a vypne se nemohli byste mi někdo poradit co s tím :?:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts