Adamos Odesláno Březen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2006 :roll: Hej lidi poradte ... kdyz hraju challenge.. a ziskavam nove triky atd..tak kde si ty triky treba naedituju nebo tak.. prijde mi ze postava dela furt ty samý triky... co je cílem hry..? co az ji dohraju.. ,..neotevre se neco nebo tak?? thx !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2006 Já už mám hafo oblečení a tak jsem zatím dojel celý sky slope style a board slope style tam mám všechny zlatý a ted se snažím udělat SSX EDENDS to je už hardcore těšký!!!80( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Březen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2006 Já už mám hafo oblečení a tak jsem zatím dojel celý sky slope style a board slope style tam mám všechny zlatý a ted se snažím udělat SSX EDENDS to je už hardcore těšký!!!80(souhlas...mě zbejvá asi 5 závodů...a jaksi....mno hardcore :)jinak triky se získávaj děláním těch challenge závodů....ale zatim sem v tom moc nepokročil, jsou docela těžký ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2006 jj nějaky jsou těžký jako třeba 300 000 bez pádu no to jako LOL nebo grindovat 60m jsem ztěží udělal 40m!A pak asi 2nechápu co mám udělat!A ty BygAiry ty jsou taky celkem HARDCORE 80( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Březen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2006 jj nějaky jsou těžký jako třeba 300 000 bez pádu no to jako LOL nebo grindovat 60m jsem ztěží udělal 40m!A pak asi 2nechápu co mám udělat!A ty BygAiry ty jsou taky celkem HARDCORE 80(mno jako big air....se časem podá, akorát hrozný sou ty shred eventy kdy se jede na body eště s jednim soupeřem...občas má klidně 10x tolik co já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2006 To mě teda jde já mám 2oblíbený tratě (ne ty v horách) a na těch dávám tak 350 000bodů za jízdu ale ty bygairy mě moc nejdou myslím jako U-rampy ne jak jsou tam třeba 4skokánky ty jsou v poho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Březen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2006 je to strasne tezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcelino Odesláno Duben 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2006 No ja som si tuto hru dnes kupil a je fakt dobra. Ale hral som challenge a tam som presiel az jedno kolo. Ked som si to kupil co mam hrat ako 1.? Kde ziskavam dalsie osoby alebo nieco ine? [/u]Prosim. dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Duben 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2006 další osoby se získávájí ve shred eventech kde je porazíš v nějakém závodu.... a první hraj cokoliv co ti pujde... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcelino Odesláno Duben 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2006 Dakujem. A Nevies ci existuje stranka kde su vypisane vsetky triky a cim sa robia? Ak vies tak ju sem prosim ta hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Duben 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2006 jo to fakt netušim...ani já sám nevim jak se dělaj všechny triky (a využívam ve hře jen tlačítko L (tedy ne R, což je divný) ).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 cao potreboval bych radu. ted jsem tu hru zacal hrat a jaksi me nejde :) no hacek je v tom ze mam nejaky "malovydelavajici" triky :) je to tak jen na zacatku nebo se me postupem hrou odemknou novy triky?ja jsem totiz zatim prisel jen na 3 .. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Zkousej L1+tlacitka anebo L1+R1+tlacitka a jinak ty triky mas v trick booku v nastaveni a hlavne musis delat comba (ty docilis tim ze budes delat furt otocko aspon o 180° anebo manualy jak v Tonym :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 ok nejak to skusim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 hm tak to vzdavam ... :( vubec me to nejde a neudella jsem ani prvni challenge :( sem na tuto hru nejakej levej nebo co , ti koreni tam nahravaj 24 000 a ja sem rad ze nahraju 10 ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Říjen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 Zkousej L1+tlacitka anebo L1+R1+tlacitka a jinak ty triky mas v trick booku v nastaveni a hlavne musis delat comba (ty docilis tim ze budes delat furt otocko aspon o 180° anebo manualy jak v Tonym :wink:Kde přesně je ten trickbook, já tam nemůžu nic takovýho najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Říjen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 je tam blbe dany ja sem ho nasel nahodou je nekde ve statistikach nebo tak nejak a tam je vice stranek tak mezi nima se posunuj a on se ti zobrazi a jinak je tam aj pocet tech vlocek posbiranych na ktery musi byt clovek king aby je posbiral :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 neměl by nekdo link na Full EUR verzi?? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Říjen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 ted nevim jestli nekecam,ale triky se delaj R,L + sipky atd. zas tak tezky mi to nepripada,spis je husty kdyz naplnite ten trick meter,a pak pri skoku zmacknete R+L+TREBA SIPKA DOLU (tak nejak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2006 Tato hra je podle mně nejlepší na PSP dá se pořád hrát,ale bouzžel i s kódy se nedá vyhrát prostě to nejde znám stránku kde jsou savy ke stahnutí kde to je dojetý na 100%,ale to nechápu mno každopadně je to bomba hra a má skvělej soundtrack boužel neni asik sehnání,ale je škoda že je to tak trapně doslova těžký :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Říjen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2006 Tato hra je podle mně nejlepší na PSP dá se pořád hrát,ale bouzžel i s kódy se nedá vyhrát prostě to nejde znám stránku kde jsou savy ke stahnutí kde to je dojetý na 100%,ale to nechápu mno každopadně je to bomba hra a má skvělej soundtrack boužel neni asik sehnání,ale je škoda že je to tak trapně doslova těžký :( tak medaile dou v pohode udelat a tak ale jinak musis hlavne furt davat comba nesmis prestat :D a jinak hlavne i pomuze dlouholeta praxe s Tonym Hawkem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2006 Tak tak...Presne kdyz hrajes pred SSX asi 4 nebo 5let Tonyho (od 2 do undergroun2 REMIX na PSP) tak pak vidis ty zazraky v SSX :cool: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2006 Mno já hrál Tony Hawk od 1 na PC až po American weasteland ten mám už strašně dlouho a na PS1 i na PS2 jsem taky pařil strašně dlouho tonyho od 1 až po 3 i 4 a na PSP jsme dohrál tonyho taky,ale řeknu vám že SSX sjezdy jdou,ale ty ostatní ten Bigair nejde je to naprosto od Tonyho odlyšný je to furt s kopce nebo do ůčka,ale prostě to pořád blbje jede a v Tondovy to je jinak jede se tma,ale třeba po rovince a de tam různý jiný věci a furt jsou překážky SSX a Tonda skoro nejde srovnat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denver Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 hmm mě by spíš zajímalo kde vezmu nový lyže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.