Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problémy s PSP

sysasysa

Otázka

Čus lidi. Dneska sem si stáhnul Irshell a nedaří se mi ho zprovoznit na mym Fatku. Můžete mi někdo napsat návod jak a to? Dík

Mám O5 problém s ISO/CSO hrama. Některý když spustim, tak mi naběhne černá obrazovka a pak se PSP vypne. nevíte co to je?? Dělá mi to i u her který dřív fungovaly.

Nastal další problém. Skoro furt mi to hlásí Internal Error (80243101)Nevíte co s tim? Já už sem celkem zoufalej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Já nějakej návod našel, ale update je na OFW 4.01, takže kdybych tam místo tý Ofic dal CFW, tak to pude taky?

EDIT: Ale v tom návodu chěj abych měl pandora baterku, Kterou nemám... Zkusim najít jinej

mg lidi vzpamatujte se a alespoň pořádně čtěte! :roll:

pandora baterku si sám vytvoříš ... na to je taky návod ...potom uděláš despertar a flashnes na 4.01 M33... upně nejlíp si přečti taky návod pro začátečníky ...

Odkaz ke komentáři

• 0

Mno takže sem PSP Downgradoval a posléze upgradoval, a problémy se spuštěním některých ISO her jsou vyřešeny, ale mám teď problémy s USB modem. Když zapojim kabel i když mám auto detect, tak to nezjistí, když dám USB connection, tak to vypíše Internal Error (80243100), ale PSP začne komunikovat přes USB a je připojeno k počítači, ale nejsem v USB menu (dá-li se to tak nazvat), ale jsem v menu a na pozadí je nápis USB mode. Prostě to nfunguje jak má. Poradí někdo?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu