Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hamachi

Rhapsomanijak

Otázka

Chci se zepatat dlouho jsem pouzival hamachi ale najednou jsem na nikoho nemel ping tak jsem hamachi aktualizoval .. ale od aktualizace mi hamachi neslo zpustit .. nepomohl ani reinstal v sitivich pripojeni ho vubec nemam takze se mi ani automaticky nevytvori .. Uz jsem zkousel i vsechno kompletne smazat dokonce i z registru ale nakonec to nejde ani nainstalovat vzdy mi instal spadne v casti kdy se instaluji network drivery nevite nekdo co stim ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

tak jsem si zkopiroval z druheho compu hamachi a ted to pri instalu pise uz jen " Please open Network Connections in the control panel , rename the hamachi network adapter to "hamachi" and click OK to continue with the installation" problem je ze nemam co prejmenovat :/

No a kdyz zpustim hamachi tak se samozrejme nemuzu pripojit ... pise to ze jsem se nemohl pripojit na network a kecicky at to zkusim zachvili nebo at jdu na to jejich povedene forum

Odkaz ke komentáři

• 0

V sitivych pripojeni prave hamachi neni to je kamen urazu

Jinak ja vim ze kopirovane hamachi fungovat nebude ale nejde ani nainstalovat hamachi jako takove ... s timhle se doplni to co se chce instalovat a napisemi to ze to mam prejmenovat... tim to chce vlastne rici ze client jako takovej ve v poradku ale problem je te neni v mistnich siti a ani reinstal nepomaha

Odkaz ke komentáři

• 0

Windowsi XP

Tak jsem problem vcera vyresil tak to sem na pisu pro ty co maji podobny problem ...... Reinstaloval jsem ovladace na sit (nepomohlo) a nakonec jsem smaznul vsechny registry hamachi ktere jsem nasel krom toho co nesel smaznout ani kdyz jsem byl na Adminovi kdyz jsem mazal minule tak jsem mozna na nejaky zapomnel .... Hamachi ted facha

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu