deedee_svk Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 PLanujem si dat Xbox na monitor a prepojit to HDMI->DVI kablom .... potrebujem vedet ci mi takto pojde zvuk : http://obrazok.eu/files/vsq8s0epm03n3m15lsyp.jpg pls odpiste, diki :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 17, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Jo pujde a nevim proc kvuli tomu zakladas 2 uplne stejne temata a navic jedno v tutorialech... Navic se to tady resilo uz xkrat , tak priste zkus taky trochu hledat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zizou10 Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Tak jsem to konečně našel xD Kde tyhle 2 káblíky koupím? Nebo to HDMI->DVI jsou 2 káble? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 to hdmi na dvi je redukce je to jeden kabel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zizou10 Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 to hdmi na dvi je redukce je to jeden kabel A pujde to teda dát na repríky od PC i monitor? Vím že jsou to asi blbé otázky ale chci mít jistotu.. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zizou10 Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 A pujde to teda dát na repríky od PC i monitor?Vím že jsou to asi blbé otázky ale chci mít jistotu.. Dík Prosím vás odpovězte mi někdo. Je to pro mě celkem důležité:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Pokud chces pripojit monitor s DVI, tak si kup HDMI -> DVI redukci. A kdyz chces mit i zvuk v reprakach, tak tam pripojis jeste AV kabel dodavany k XKU. Musis ho ale trosku poupravit, aby se tam vesel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
deedee_svk
PLanujem si dat Xbox na monitor a prepojit to HDMI->DVI kablom .... potrebujem vedet ci mi takto pojde zvuk : http://obrazok.eu/files/vsq8s0epm03n3m15lsyp.jpg pls odpiste, diki :?:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts