Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gears of War 2

KILLaMH

Recommended Posts

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jsem klidně pro, odehrál jsem zatím jen něco kolem 100 zápasů, ale ve dvojce mě multiplayer chytl o mnoho víc než v jedničce, jen nevím jestli můj výkon bude za něco stát :) jen mi teď bude začínát zkouškové, tak na hraní je míŇ času, ale nějakej se snad najde :bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

vcera sem hral se zavorkou a bylo videt ze sem lama ale tak to se muze zmenit zjo - BF:BC sem hral tri dny a od tretiho dne sem bol vzdycky aspon mezi prvnima trema nejlepsima ;) takze ja se taky hlasim - muj gamertag : Borg droid (nereste ho jo,fakt nevim jak sem ho moh vymyslet:lol: ) jo a taky MAM MIKRAK takze uvitam hrat s kymkoliv kdo ho ma taky :-) jo btw maggots nezarhal bys treba uz ted? :-)

Odkaz ke komentáři

Tohle se tedy netýká Horde modu ale nechtěl jsem zakládat nový téma a jenom bych se rád zeptal jestli se vám v posledních dnech taky stává, že hra hrozně laguje při hře po netu (různý zasekávání, rána dorazí do cíle až vteřinnu nebo dvě po tom co vystřelím), nejdřív jsem měl pocit, jestli mi jenom nehapruje připojení ale u jiných her se mi to nestává má někdo podobnou zkušenost? Mám net od O2-2mb

Odkaz ke komentáři

Tohle se tedy netýká Horde modu ale nechtěl jsem zakládat nový téma a jenom bych se rád zeptal jestli se vám v posledních dnech taky stává, že hra hrozně laguje při hře po netu (různý zasekávání, rána dorazí do cíle až vteřinnu nebo dvě po tom co vystřelím), nejdřív jsem měl pocit, jestli mi jenom nehapruje připojení ale u jiných her se mi to nestává má někdo podobnou zkušenost? Mám net od O2-2mb

Tohle se mi taky stávalo u pár her...ale vždy jen v určitém čase.Nakonec mi tu na fóru někdo řekl, že je to tím že byl třeba přetížený server.Nejvíce se mi to stávalo v Pes 08.:)

Odkaz ke komentáři

Bohužel je to zrovna v mým případě dost znát, takže se to nedá ani pořádně hrát :/ fakt mi to dost mrzí třeba u CoD4 takový problém nemám. Trochu mám pocit, že se mi to začalo stávat až když jsem GoW2 nahrál na HDD ale to je podle mě hloupost, aby to bylo tím.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Chtěl bych se zeptat na DLC mapy pro GoW2, už je někdo máte? Je možné si nové mapy bez problému stáhnout nebo je to jako u GoW1? Je možné si mapy stánout na jeden účet ale pak mohou hrát ve splitscreenu na jednom xboxu nové mapy oba (i účet, který mapy nestahoval/neplatil).

Odkaz ke komentáři

Zdravím. Potřeboval bych poradit.V sekci odemknutelný obsah ve hře GoW 2 jsou bonusové postavy vždy za ukončený ACT. Prvních pět je za každý ACT v Gow2, ale poslední tři jsou (a to je mi divné) jsou za to, když ukončím ACT 1 v GoW 1. Nezkoušel jste to někdo? Já mám GoW 1 kompletně přetočené a ono hov... Nic se mi neodemklo:cry:

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem se zeptat ohledně DLC flashback maps pro GoW2, když ho chci stáhnout z xlive, tak mi to napíše, že stahuji ze špatné lokace. OK stím jsem se smířil, ale zajímalo by mne, jestli mi pomůže si přes e-bay koupit kod pro odemknutí techto map nechá mě to pak xlive stáhnout??? Máte s tím pls někdo zkušenosti?

Odkaz ke komentáři

Tak mám doma pár dní xbox 360 elite a koupil jsem si k tomu hned gears of war 2, protoze ty dve hry co tam stali stoji za prd. Nevim proc to davaji k elite :roll:

Chtel jsem si Gow2 zahrat po netu, ale nejak porad nemam stesti. Nejdriv jsem to zkousel kdyz jsem mel v live accountu nastaveno recreation zonu. Na neco jsem kliknul - nejakej mod, a pak jsem dal najdi tym. Nejdriv mi to naslo spoluhrace a pak to napsalo neco jako "hledam nepratelsky tym s podobnymi schopnostmi". No a tim kocnim. Tady na tom mi to stalo 20 minut, tak jsem se na to vybodnul.

Pak jsem si prepnul zonu na pro a zkusil podruhe, ale se stejnym vysledkem.

To je normalni? :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu