vokurk Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Jaký kabel si mám koupit abych mohl hrát psp na tv? Koupil jsem 3-cinch i 6-cinch,ale stále mi při pokusu spusti hru vyskakuje hláška že potřebuju AV COMPONENT KABEL?!?!?! :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Při tom 6 kolikovym by to mělo jít ( 3 kolíky - RGB obraz + 2 Audio) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crackhorse Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 ale taky k tomu potřebuješ určitej typ TV a kabel určenej pro hry je 6:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Noxx Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Jaký kabel si mám koupit abych mohl hrát psp na tv? Koupil jsem 3-cinch i 6-cinch,ale stále mi při pokusu spusti hru vyskakuje hláška že potřebuju AV COMPONENT KABEL?!?!?! :blink: pokud mas CFW zkus pouzit FuSa plugin http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008060001 a pokud bys nahodou chtel ten trikolikovy prodavat, dej mi prosim vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vokurk
Jaký kabel si mám koupit abych mohl hrát psp na tv? Koupil jsem 3-cinch i 6-cinch,ale stále mi při pokusu spusti hru vyskakuje hláška že potřebuju AV COMPONENT KABEL?!?!?! :blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts