vokurk Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2008 Jaký kabel si mám koupit abych mohl hrát psp na tv? Koupil jsem 3-cinch i 6-cinch,ale stále mi při pokusu spusti hru vyskakuje hláška že potřebuju AV COMPONENT KABEL?!?!?! :blink:
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2008 Při tom 6 kolikovym by to mělo jít ( 3 kolíky - RGB obraz + 2 Audio)
0 crackhorse Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2008 ale taky k tomu potřebuješ určitej typ TV a kabel určenej pro hry je 6:blink:
0 Noxx Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2008 Jaký kabel si mám koupit abych mohl hrát psp na tv? Koupil jsem 3-cinch i 6-cinch,ale stále mi při pokusu spusti hru vyskakuje hláška že potřebuju AV COMPONENT KABEL?!?!?! :blink: pokud mas CFW zkus pouzit FuSa plugin http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008060001 a pokud bys nahodou chtel ten trikolikovy prodavat, dej mi prosim vedet
Otázka
vokurk
Jaký kabel si mám koupit abych mohl hrát psp na tv? Koupil jsem 3-cinch i 6-cinch,ale stále mi při pokusu spusti hru vyskakuje hláška že potřebuju AV COMPONENT KABEL?!?!?! :blink:
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts