iNasko Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 kdyz si v recovery menu nastavim aby sli isa bez umd disku tak u nekterych rach to funguje ale treba u luxora a burnouta to vypne pri loadningu ale kdyz tam dam diska tak to nevipina co mam delat. poradite!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Nechat si nastavené use NO UMD - Disabled a nosit v PSP pořád demo disc. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iNasko Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 tobe to jde piggy.ale stejnak si myslim ze by to melo nejak jit ale v cem je chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Některý hry prostě s "no UMD" nejdou... Já teda pořád nosim v psp demo disc a mám to tak nastavený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iNasko Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 aha a ja si myslel ze mam nejak poskozeny psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Například NFS Underground Rivals, který jsem hrál na 2.71 přes Devhook mě prostě na 3.0X OE nejdou. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prague77 Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Například NFS Underground Rivals, který jsem hrál na 2.71 přes Devhook mě prostě na 3.0X OE nejdou. :( to je divny, me na 3.03oe-b bezej jak fik. Ale zas me tam nejdou micro machines a hybrid devook vubec nefachci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iNasko Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 ja jsem se jen zeptal jestli neni chyba v psp.nebude mi vadit ze mam v mechanice porad demo disk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
iNasko
kdyz si v recovery menu nastavim aby sli isa bez umd disku tak u nekterych rach to funguje ale treba u luxora a burnouta to vypne pri loadningu ale kdyz tam dam diska tak to nevipina co mam delat.
poradite!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts