iNasko Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 chtel jsem se zeptat kdyz mam ten cerveny blocek co je v krabici psp. a vezmu si ten posledni list pro jine staty.tak co mam napsat v poslednich 2 kolonkach.signature a print name. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 signature bude podpis (psace) a print name jméno zase tiskace (snad :-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t.eff Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 signature je podpis a print name nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iNasko Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 ja jsem napsal na print name datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
iNasko
chtel jsem se zeptat kdyz mam ten cerveny blocek co je v krabici psp. a vezmu si ten posledni list pro jine staty.tak co mam napsat v poslednich 2 kolonkach.signature a print name.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts