stronger Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 kdyz zapnu napr gta vice city objevy se cerna obrazovka a pak to musim vypnout taky u Tony_Hawk_Project_8 nacita se a pak se to zasekne nejak na ctvrtce cekal jsem asi 15 min a nic mam psp fatko software:3.03 OE-C diky za rychle odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Updatuj :) nejlépe na nejnovější verzi ...návody zde na foru nebo psp.noovinky.org :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stronger Odesláno Listopad 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 ani na 3.52 m33 mi to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 zkus na 4.01 m33 nebo na 5.00 m33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stronger
kdyz zapnu napr gta vice city objevy se cerna obrazovka a pak to musim vypnout taky u Tony_Hawk_Project_8 nacita se a pak se to zasekne nejak na ctvrtce cekal jsem asi 15 min a nic
mam psp fatko software:3.03 OE-C
diky za rychle odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts