ice22222 Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 zajimaji me vase zkusenosti s HTC TOUCH PRO... mam moznost si ten mobil sehnat za par supu. Piste mi sem neco uzitecneho a ne spamy. diky za snahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 forum.mobilmania.cz smartmania.mobilmania.cz/forum/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 na obou forech uz sem byl.. akorat tam neznam zadne uzivatele proto sem psal sem... presne toto sem myslel tim spamem strejdu GOOGLA znam neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 aha, tak promin :roll: Tady naopak nevim o nikom kdo by ten pristoj vlastnil, takze misto toho, aby sis procet zkusenosti uzivatelu na vyse uvedenejch forech, budes to oznacovat za spam... jak chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Tak Pročko doporučuji, sice klávesnice by lepší být mohla. Mám spuštěných několik programů které by třeba Diamond neunesl a zabraných mám asi 45% paměti. Potom display je dobrý a přesný, je rychlý a foťák celkem ujde. Multi-touch by, ale neuškodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.