ramalamadingdong Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Výrobca: Konami,KCET Dátum vydania: 6.Februára/Února 2007 Na gamespote som našiel nejake obrázky k tejto hre.Obrázky sú celkom pekné ale mňa to nejako nenatchlo pretože ma fotbal moc nebaví.Tu som vám pridal nejaké screeny z hry a obal UMDčka. Obal: :arrow: Screen No. 1 :arrow: Screen No. 2 :arrow: Screen No. 3 :arrow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 přišlo to celkem rychle po pes6....ale těším se na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 přišlo to celkem rychle po pes6....ale těším se na toVed to je PES 6 len sa to takto vola v Amerike :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 přišlo to celkem rychle po pes6....ale těším se na toVed to je PES 6 len sa to takto vola v Amerike :Daha :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 NO co já vim na PC by to mělo bejt PES 6 v Next gen Grafice a v USA (JAP) se to menuje Wining Eleven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Tak ted jste me dobre zmatli :lol: Bude novej PES nebo ne? :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 snad bude konečně nějaká změna,i když to moc newypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Muzu se jenom zeptat, proc je napriklad tenhle prispevek v sekci download? A neni bohuzel jediny, je jich skro nadpolovicni vetsina, kdyz nekdo na foru polozi debilni otazku tak mi ti nevadi, ale kdyz nekdo zaklada topici tam kde bejt nemaj, to mysli je ignorace, protoze pravidla jako je toto zna kazdy zacatecnik, aspon sem myslel. Taky uz to koukam nikdo nekontroluje, ja kdyz sem svuj prvni topic zalozil blbe, hned sem byl upozornen a topic byl presunut. Je v tom hroznej bordel potom, davejte na to pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stearsans Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 Tak pařím Pro Evo 6 a konstatuju, že je to fakttt hustej nášvih!! Do půl třetí ráno jsem pracoval na svém týmu a pak vtrhnul na hřiště, kde jsem po kolabsu zanechal duši. Měl jsem to v cso - tam to hodně trhalo, ale v iso už je to ok. Nemohli byste mi hodit link na FIFU 07 -iso, cso?? Chtěl bych to porovnat atp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 Tak pařím Pro Evo 6 a konstatuju, že je to fakttt hustej nášvih!! Do půl třetí ráno jsem pracoval na svém týmu a pak vtrhnul na hřiště, kde jsem po kolabsu zanechal duši. Měl jsem to v cso - tam to hodně trhalo, ale v iso už je to ok. Nemohli byste mi hodit link na FIFU 07 -iso, cso?? Chtěl bych to porovnat atp...To ani neporovnavej.To se totiz porovnat neda.jako bys chtel porovnavat Skodovku a Ferrari :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts