Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PES 2007

ramalamadingdong

Recommended Posts

Výrobca: Konami,KCET

Dátum vydania: 6.Februára/Února 2007

Na gamespote som našiel nejake obrázky k tejto hre.Obrázky sú celkom pekné ale mňa to nejako nenatchlo pretože ma fotbal moc nebaví.Tu som vám pridal nejaké screeny z hry a obal UMDčka.

Obal: :arrow:

i140726_pes07.jpg

Screen No. 1 :arrow:

i140727_93308420060922screen001.jpg

Screen No. 2 :arrow:

i140728_93308420060922screen002.jpg

Screen No. 3 :arrow:

i140734_93308420060922screen018.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Muzu se jenom zeptat, proc je napriklad tenhle prispevek v sekci download? A neni bohuzel jediny, je jich skro nadpolovicni vetsina, kdyz nekdo na foru polozi debilni otazku tak mi ti nevadi, ale kdyz nekdo zaklada topici tam kde bejt nemaj, to mysli je ignorace, protoze pravidla jako je toto zna kazdy zacatecnik, aspon sem myslel. Taky uz to koukam nikdo nekontroluje, ja kdyz sem svuj prvni topic zalozil blbe, hned sem byl upozornen a topic byl presunut. Je v tom hroznej bordel potom, davejte na to pozor

Odkaz ke komentáři

Tak pařím Pro Evo 6 a konstatuju, že je to fakttt hustej nášvih!! Do půl třetí ráno jsem pracoval na svém týmu a pak vtrhnul na hřiště, kde jsem po kolabsu zanechal duši. Měl jsem to v cso - tam to hodně trhalo, ale v iso už je to ok. Nemohli byste mi hodit link na FIFU 07 -iso, cso?? Chtěl bych to porovnat atp...

Odkaz ke komentáři

Tak pařím Pro Evo 6 a konstatuju, že je to fakttt hustej nášvih!! Do půl třetí ráno jsem pracoval na svém týmu a pak vtrhnul na hřiště, kde jsem po kolabsu zanechal duši. Měl jsem to v cso - tam to hodně trhalo, ale v iso už je to ok. Nemohli byste mi hodit link na FIFU 07 -iso, cso?? Chtěl bych to porovnat atp...
To ani neporovnavej.To se totiz porovnat neda.jako bys chtel porovnavat Skodovku a Ferrari :lol:
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu