petr1 Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 updatoval jsem psp aon sekouslteď mám črnouobrazovku co stím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 lol nauč se psát :D no tak musíš přes pandora baterku unbricknout ... najdi si to tady v návodech ... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shotgunman Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Je v haji..máš z něj težítko..to bych napsal před pár lety :D Unbrick Pandorou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Uorav si udaje at vime od kud jsi ne jsi najdi nekoho na mape flasheru a pokud si z brna nebo okoli pisna 401098209 nebo pm :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommy872 Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Taky se mi to parkrat pri upravach stalo.myslel jsem si,ze jsem ho bricknul,ale stacilo vyndat memory stick a baterku.pak vlozit baterku zpet a zapnout(bez memory sticku) a normalne jelo...melo jen zasek....8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grosi Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 prosim LOCK vyreseno dnes obnovena ID storage a nahran CF 5.00 m33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
petr1
updatoval jsem psp aon sekouslteď mám črnouobrazovku co stím.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts