coolina Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 prosim lidi v silent hillu sem se zasek mam uvolnit nakej zachod a nejde to jen na to čumi a řika že e to ucpany help plz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Vypuštěním vany se klíč dostal do odpadu, kde se zasekl, spláchnutím toho záchodu se klíč uvolní. Jinak myslím že náš Dante udělal na tuto hru návod. Zkus http://console-guides.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Listopad 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 to mi jasny ae tma se v navodu píše že odpustte odpad ae mě to nejde odpustit :/ píše jen že to vypada zacpaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 to mi jasny ae tma se v navodu píše že odpustte odpad ae mě to nejde odpustit :/ píše jen že to vypada zacpaně No podle mě stačí vypustit tu horkou vodu z vany ve Female Hydrotherapy a pak v tom Women's restroom se přepneš do normálního světa a ten záchod tam pouze spláchneš EDIT: tu hru mám teprve rozehranou, takže nevím jestli je dál ve hře ještě jiný záchod. Mám na mysli tu část v Cedar Grove Sanitarium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Listopad 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 j tj ono tu vanus em etě nevypustil diky moc posilam thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts