SmatrFop Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Ahoj mám 3,03 oe-B asi pred tejdnem sem mel 3,02 a hral sem tonyho p8 dnes sem si nahral tonyho na memory stick zapnuho a v pulce načítaní se sekne a psp se samo vypne. Proto se ptám je možné udělad down na 3,02 oe-b ?? a jak dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Havry Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 tohle mi delalo na 2.71 SE-B´´ ale ted na 3.03OE-B mi to jede,asi spatnej RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SmatrFop Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 tohle mi delalo na 2.71 SE-B´´ ale ted na 3.03OE-B mi to jede,asi spatnej RIPHm jak muže bejt špatnej rip když pišu že když sem mel 3,02 tak sem to hral a ted mám 3,03 a nejedeto. Takže v tonym to není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 MUsite mit v recrovery nastaveni na disable nejaky to no umd nebo neco tak..a pak to jde mel jsem vsechno enable a neslo tak mam skoro vse disable a jde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SmatrFop
Ahoj mám 3,03 oe-B asi pred tejdnem sem mel 3,02 a hral sem tonyho p8 dnes sem si nahral tonyho na memory stick zapnuho a v pulce načítaní se sekne a psp se samo vypne. Proto se ptám je možné udělad down na 3,02 oe-b ?? a jak dekuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts