R.u.STY Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 newite nekdo jestli tadle hra neblbne jako nhlko 2009,ptz kdyz ji chci spustit v xboxu360 tak to pise dhis disc is unreadable a to sem to divko neska kupoval a hned po vypaleni mi jelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 newite nekdo jestli tadle hra neblbne jako nhlko 2009,ptz kdyz ji chci spustit v xboxu360 tak to pise dhis disc is unreadable a to sem to divko neska kupoval a hned po vypaleni mi jelo kup jiný DVD (ne stejnou značku ...) já kupuju verbatim a fungovalo 100%vypálených her ... nedávno mi kamarad vypálil hru na imation ... chvíli fungovala ... chvíli ne ... taky mi psalo že se nedá přečíst ;) přepálil jsem to na verbatim a jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Listopad 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 no prave ja to mam na verbamatice, ae to pry je kvuli telce, nefunuje to na SDTV- http://www.lazygamer.co.za/xbox-360/banjo-kazooie-nuts-bolts-unreadable-on-sdtvs jesti sem to dobre pochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.